27 / 04 / 2024

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.



İmza günü ve mini konser ile hayranlarının karşısına çıkacak Gülşen, şarkılarıyla ÖzdilekPark İstanbul ziyaretçilerini coşturacak.

Açıldığı ilk günden itibaren, İstanbulluların gözde alışveriş merkezleri arasında yer almayı başaran ÖzdilekPark İstanbul, içinde bulundurduğu önemli markalar ile alışveriş tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Organize edilen etkinlikleri ile de AVM misafirlerinin keyifli anlar geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, şarkılarıyla, tarzıyla sevenlerinin beğenisini kazanan Gülşen’i hayranlarıyla bir araya getirecek.

Albümleri ve şarkılarıyla müzik dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan Gülşen, 30 Kasım Pazar akşamı saat 17.00’de ÖzdilekPark İstanbul’da hayranlarıyla bir araya gelecek. İmza günü ardından, yıla damgasını vuran şarkılarını seslendirecek Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 




Geri Dön