04 / 05 / 2024

özdilek yeni nesi ev teskstili

özdilek yeni nesi ev teskstili

İki dokuma tezgâhı, 5 personel, 10 ton havlu üretim kapasitesiyle yola çıkan Özdilek bugün, 6 bin 500 çalışanı, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi ve mağazaları ile Türk tekstil sektörünün devi haline geldi.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Afyonkarahisar Özdilek Kavşağı'na yeni köprü!

Afyonkarahisar'da Özdilek Kavşağında yapımı tamamlanan köprü açıldı. Bergiz İnşaat firmasının yetkilileri, köprünün kısa sürede yapıldığını belirtti.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM!

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, Türkiye genelindeki AVM sayısını gün ve gün artırıyor. 12 milyon dolarlık bir yatırımla Turgutlu’da yeni bir AVM açan holding, 2017 yılında AVM sayısını 21’e yükseltmeyi hedefliyor.

Özdilek AVM Uşak'ta açıldı!

Türkiye’nin en önemli firmalarından Özdilek Holding, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye’nin birçok noktasına AVM açan holding, 18 milyon dolarlık bir yatırımla Uşaklı ziyaretçilerini yeni bir AVM ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Özdilek Holding Bolu'da yeni bir AVM açıyor!

Bolu'da 15 milyon dolarlık yatırımla yeni bir AVM açmak için düğmeye basan Özdilek Holding, 2017 yılında AVM sayısını 21'e yükseltmeyi hedefliyor.

Bolu'ya Özdilek AVM geliyor!

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, Türkiye genelindeki AVM sayısını gün ve gün artırıyor. 15 milyon dolarlık bir yatırımla Bolu ‘da yeni bir AVM açan holding, 2017 yılında AVM sayısını 21’e yükseltmeyi hedefliyor.

Mevaport İnşaat 5 yeni projesi tanıttı!

Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı.

Özdilek Holding gayrimenkul sektöründe büyüyecek!

Gayrimenkulde ana yatırımlarının alışveriş merkezi olacağını belirten Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 2 yılda 6 yeni AVM açacaklarını açıkladı.

özdilek yeni nesi ev teskstili Haberi

özdilek yeni nesi ev teskstili

Özdilek; İzmir'de açılan, beş yıldızlı ve 219 odalı Crowne Plaza izmir Oteli ile 2003'te turizm sektörüne girdi, İzmir'de bulunan otel, Ağustos 2013'ten itibaren Wyndham İzmir Özdilek adı İle hizmet veriyor. İstanbul'da, 389 odalı WyndhamGrand İstanbul Levent oteli de Özdilek Otelcilik bünyesinde hizmete açılacak. özdllek'in İstanbul Levent'te Otel (Wyndham Grand İstanbul Levent), is Merkezi (Rlver Plaza) ve Alışveriş Merkezl'nden (özdilekPark istanbul Levent AVM) oluşan yatırımı özdilek Center;31 bin 595m2 arsa üzerine insa edilen, 32 ve 33 katlı İki kuleden oluşuyor. iki kule arasında kalan kısımda ise alışveriş merkezi yer alıyor, İstanbul Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde 31 bin 595 m2 arsa üzerine inşa edilmiş Özdilek Center'da yer alan River Plaza; 35 bin 000 m2 kiralanabilir alana ve İstanbul Boğazı'nı gören katlara...