05 / 07 / 2024

özdiloğlu Özdil Termal Park

özdiloğlu Özdil Termal Park

Özdil Termal Park 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 120 bin liradan başlıyor...

Ersin Ramoğlu'ndan ünlü gazetecilerin evlerine tepki!

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugünkü yazısında Fatih Portakal, Yılmaz Özdil, Soner Yalçın ve Can Dündar'ın evlerini kaleme aldı. İşte Ramoğlu'nun o yazısı...

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Körfez Termal Devremülk'ün değerleme raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun Körfez Termal Devremülk Projesinde yer alan 305 no'lu ticari ünitenin ve 3 adet ticari ünitenin yıllık kira değer tespitine yönelik değerleme raporunu yayınlandı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Özdil Termal Park'ta fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor!

252 adet konutun yer aldığı Özdil Termal Park 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Afyon Arena dikkatlari üzerine çekiyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizm, kongre ve sağlık turizminin merkezi olmanın yanında spor turizminin de merkezi olacaktır" dedi.

Kütahya'da 250 yatak kapasiteli termal otel açıldı!

Kütahya'da işletmeciliği belediyenin iştiraki olan şirket tarafından yapılacak olan 250 yatak kapasiteli termal otelin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saraçoğlu, Türkiye’deki 65 termal bölgesinin 9 tanesinin Kütahya’da olduğunu söyledi.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

Esenyurt Belediyesi'nden 2. termal tesis!

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Yalova Termal Turizm Merkezi etüt raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi Turizm Merkezi ve 1/25000 ölçekli Bursa G22.D.2 ve G22.D.2 no’lu harita paftalarına ait, Çevre Düzeni Planına altlık Arazi Kullanımına Esas Jeolojik Etüt Raporu onaylandı.

özdiloğlu Özdil Termal Park Haberi

özdiloğlu Özdil Termal Park


Özdil Termal Park projesi Balıkesir Sındırgı 'da inşa ediliyor. Proje 8 blok halinde yükseliyor.


Özdil Termal Park'ta fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor!


20 bin metrekare alan üzerine yayılan Özdil Termal Park 'ta 252 adet konut bulunuyor. 


Balıkesir Özdil Termal Park 'ta yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Özdil Termal Park projesi Özdiloğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Projeden banka kredisi imkanı ile  konut sahibi olunabiliyor.


Özdil Termal Park fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 120 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 140 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Balıkesir Sındırgı girişinde yükselen Özdil Termal Park 'ta; yüzme havuzu, spor salonu, park, güvenlik ve otopark bulunuyor....