03 / 05 / 2024

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.



 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur" dedi.


Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentin lezzet başkenti olduğunu söyledi.


Teşviklerden en çok istifade eden şehirler arasında Afyonkarahisar'ın yer aldığını belirten Eroğlu, "İşte görüyorsunuz 5 yıldızlı oteller. Hatta bana göre bu oteller, Paris'e baktığınız zaman, diğer ülkelere baktığınız zaman, bunlar 7 yıldızlı otellerdir. O bakımdan Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur" diye konuştu.


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından restoranın mutfağındaki ızgarada et pişiren Eroğlu, "Üniversitede bir gün halk sağlığı dersine girdim. Asistanlığını yaptığım bir hocam, haşhaş için kolesterol düşmanı derdi. Haşhaş yağı kolesterol için bir ilaçtır. Bunu herkese söylüyorum. Bunu kahvaltıda bal ve pekmez ile yerseniz, kolesterol problemi kalmaz" ifadelerini kullandı.


Bakan Eroğlu, daha sonra partisinin Afyonkarahisar'daki il, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya katıldı.


AA


Geri Dön