06 / 05 / 2024

Özdoğan Yapı Emlak

Özdoğan Yapı Emlak

Özdoğan Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Doğan, Emre Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Osmangazi Caddesi'nde kuruldu.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Cansever tarafından kuruldu.

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi muafiyet uygulamasından faydalanabilen kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki, eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Saleh A. Suhaıl tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Özdoğan Yapı Emlak Haberi

Özdoğan Yapı Emlak

Özdoğan Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Doğan, Emre Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Özdoğan Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1) Her türlü inşaat işleri:konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak   3-2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   3-3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf...