18 / 05 / 2024

Özel Bahar Hastanesi imara aykırı mı

Özel Bahar Hastanesi imara aykırı mı

Özel Bahar Hastanesi'nin bahçe duvarı imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım sırasında hastanenin acil kapısında toplanan hastane personeli yıkıma tepki gösterdi.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

iPhone 11'e Mayıs'a özel bahar indirimi! Carrefoursa bir çılgınlık yaptı!

Carrefoursa, Türkiye'deki müşterilerine cazip fiyatlı akıllı telefonlar sunan popüler bir market zinciri. Özellikle üretimi durdurulan iPhone 11 modeli, müşteriler arasında yoğun ilgi görüyor.

Migros'tan bahar temizliğinde mis gibi fiyatlar! 8 kg Alo toz deterjan 147 TL'ye çakıldı!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta zincir markette bahar temizliğine özel detarjan çeşitleri kampanyaya girdi. İşte indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim başladı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Hyundai Bayon'da dev kampanya! Şimdi alın 2023'de ödeyin! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Temmuz ayına özel bahar kampanyası başlatıldı. Hyundai Bayon'a özel başlatılan kampanya kapsamında, şimdi alın 2023'de ödeyin! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da inanılmaz kampanya! Şimdi al 2023'de öde! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Mayıs ayına özel bahar kampanyası başlatıldı. Şimdi al 2023'de öde! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Nissan Qushqai’den bahar kampanyası. 200 bin TL için 24 ay vade ve % 49 faiz imkanı. İşte 25 Nisan 2022 güncel fiyatlar

Nissan, otomobilin tahtını devralan SUV’ların lideri konumundaki Qashqai için bahar kampanyası başlattı. Qashqai’ye Nisan ayına özel 200.000 TL %0,49 faiz oranı ve 24 ay vade ile kredi kullanarak sahip olabilirsiniz. İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi.

Kia'dan bahar kampanyası! İşte Stonic, Xceed, Ceed, Rio, Bango 2022 Mart fiyat listesi!

Kia, seçili otomobil modellerinde bahar aylarına ilişkin müşterilerine özel bir kampanya düzenledi. Bu kampanya kapsamında Kio modellerinin güncel fiyat listesi ve bahar kampanyasının detayları haberimizde...

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Medistanbul'un ilk hastanesi Mart'ta açılacak!

Özel sağlık sektörüne giriş yapan Şenel Sağlık Yatırımları'nın ilk hastanesi olan Medistanbul Mart ayında hizmete açılacak.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Özel Bahar Hastanesi imara aykırı mı Haberi

Özel Bahar Hastanesi imara aykırı mı

Özel Bahar Hastanesi'nin bahçe duvarı imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 


Osmangazi Zabıta Müdürlüğü yıkım ekipleri tarafından dozerle yıkılan duvar yolla birleştirildi. 


Edinilen bilgiye göre, binanın Özel Bahar Hastanesi'ne usulsüz kiralandığı iddiaları savcılık tarafından araştırılırken, Osmangazi Belediyesi de imara aykırı yapılan duvar için harekete geçü. Hastanenin imara aykırı olduğu belirlenen bahçe duvarı Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. 


Yıkım sırasında hastanenin acil kapısında toplanan hastane personeli yıkıma tepki gösterdi. 


Hastane yetkilileri, duvara daha önce İl Özel İdaresi tarafından izin verildiğini öne sürdüler. 


Bursa Hakimiyet



Haber A Gazete'de şu şekilde yer aldı


Bursa’da ‘Paralel yapı’ ile yakınlığıyla bilinen Özel Bahar Hastanesi’nin bahçe duvarı imara aykırı olduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından yıkıldı.


Daha önce SGK ile anlaşması fesh edilen Paralel Yapı ile yakınlığı ile bilinen Bahar Hastanesi’ne bir darbe...