01 / 05 / 2024

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.



Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Üstelik bütün bunların yanında Vivo, Y35 ve V25 5G modellerinde yeni renkler sundu!

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden Vivo, birbirinden renkli birbirinden şık ve zarif telefonlarıyla baharı karşılıyor. Y35'in "yıldızlı gök mavisi" ve "gündoğumu" renkleri, geniş hafıza ve saklama alanı, tüm uygulama ve videoları kolay indirip, hızlı ve kesintisiz oyun oynama, baharın neşesini ve güzelliğini cep telefonu kullanıcılarına ulaştırmak isteyenler için tasarlandı. Fotoğraf kullanmayı seven ve kendini video ile ifade etmek isteyen kullanıcılar için tasarlanan zümrüt mavisi rengindeki V25 5G, süper güçlü kamera ve kamera fonksiyonlarına sahipken, yazın serinliğini özleyen kullanıcılar için de göz alıcı bir seçim sunuyor.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü nde annelere en renkli hediye!

Vivo’dan baharın coşkusunu ve renklerini yansıtan göz alıcı telefon modelleri: Y35 ve V25 5G!

Y serisinin bir üyesi olan Y35, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir.Yüksek beğeni toplayan yıldızlı gök mavisi ve güneş ile ilkbaharda kişiliğini ve tarzını parlak renklerle ifade etmek isteyen kullanıcılar için şık ve zarif bir seçim sunar. Mat yansıma önleyici (AG) cam özelliklerine sahip olan Y35, çizilmelere ve parmak izlerine karşı oldukça dayanıklıdır ve güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisi sayesinde kullanıcılara yüksek performans sağlar.


Geri Dön