02 / 10 / 2024

özel lise fiyatları

özel lise fiyatları

LGS sınavının sona ermesiyle birlikte öğrenciler ve veliler, okul araştırmasına geçti. Çocuğunu yabancı özel liselere göndermek isteyenler, Enflasyon ve kur baskısı nedeniyle zamlanan okul ücretlerini kredili hesap açarak 5-10 taksit olarak ödüyor. 

3Y Natura’da lansmana özel fiyatlar! 2.5 milyon TL’ye 3+1 konut fırsatı! 

Ankara’nın Altındağ ilçesinde, Altınköy’ün hemen yanı başında yükselen 3Y Natura projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 

Akdemir Manzara Residence’ta lansmana özel fiyatlar!

Akdemir Manzara Residence projesinde lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Akdemir Manzara Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Özel yurt fiyatları kiralar ile yarışıyor, 80 bin TL'ye kadar yurt var...

Büyükşehirlerde yurt ücretleri çok fazla. Buna göre, aylık 25 bin TL'den başlayan tek kişilik oda fiyatları, kiralarla yarıştığı kaydedildi.  Oda-kahvaltı olan bazı yurtlarda, öğle ve akşam yemeği imkanı da bulunmuyor.

Sakarya Hometown Karakamış'ta lansmana özel fiyatlar! Yeni proje!

Sezdi Yapı tarafından Sakarya'^da inşa edilen Hometown Karakamış projesinde lansmana özel fiyatlarla satışta. Hometown Karakamış'ta konut fiyatları ne kadar? Hometown Karakamış ile ilgili ayrıntılar.

Koçak Pırlanta su yolu bilekliklerde internete özel fiyatlar! 

Son zamanların en trend takıları arasında yer alan su yolu bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Koçak Pırlanta'da internete özel indirimler başladı. Koçak Pırlanta 4 Eylül 2024 fiyatları.

Silivri Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlar!

Cilin Royal Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Silivri semtinde yer alıyor. Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlarla konut almak isteyenler için büyük fırsat sunuluyor. 

3 yılda ev fiyatları 7 katına çıkarken kiralar sadece yüzde 56 arttı! Ne güzel memleket...

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırı 1 Temmuz itibariyle  sona erdi. Ev sahiplerini mağdur eden uygulama, kalksa da geride izleri kaldı. Analist Kadir Koçak, ev fiyatlarındaki artışla kiralardaki artışı karşılaştırarak 'Ne güzel memleket'' yorumunu yaptı.

İzmir'in en iyi özel okullarının fiyatları belli oldu!

LGS tercihi yapacak öğrenciler Türkiye'nin en iyi liselerini araştırırken özellikle İzmir'in özel okullarını takip edilmektedir. Özel okul fiyatları cep yakarken İzmir'de en iyi özel okulların ücretleri de açıklandı. İzmir'in en iyi özel okulları ve özel okul ücretleri ne kadar oldu?

Özel okul fiyatları cep yakıyor! En pahalı olan özel okullar hangileri?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasından sonra veliler de özel okulların fiyatlarını araştırmaya başladılar. Buna göre, özel okul ücretleri ne kadar oldu ve İstanbul'da özel lise fiyatlarında en pahalı kolej hangisi? 2024 özel okul fiyatları ne kadar olur?

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

MG'den otomobil alacaklara müjde! MG Haziran ayında fiyatları dondurdu...

MG, haziran ayında benzinli ZS ve HS modellerinin donanım seviyesi en yüksek versiyonlarında ön siparişe özel benzersiz fiyatları devreye aldığını açıkladı. Buna göre, özel ve sabit fiyatlı MG modelleri hangileri?

Ariş Pırlanta'dan Babalar gününe özel hediye fırsatı! Kol düğmesi, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar?

Ariş Pırlanta’da şıklığına özen gösteren babalar için birçok hediye seçeneği bulunuyor. Özel tasarımlar arasında kol düğmeleri, yüzükler, küpeler ve bileklikler yer alıyor. Ariş Pırlanta'da Kol düğmesi, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar?

Skoda Karoq'ta bu aya özel 150 bin TL'lik dev fırsat! İşte Skoda Karoq fiyatları...

Skoda Karoq, bu aya özel 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz fırsatıyla satışta. Peki Skoda Karoq fiyatları ne kadar? İşte Skoda Karoq 17 Mayıs 2024 fiyat listesi... 

özel lise fiyatları Haberi

özel lise fiyatları

1 milyon 236 bin öğrencinin girdiği ve 5 Haziran Pazar günü yapılan LGS sınavının ardından veliler, özel okulların fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Verilen eğitimin ve olanakların daha iyi olması nedeniyle velilerin, yabancı özel okulları istediği ancak artan enflasyonun, kur baskısının ve maliyetlerin özel okul fiyatlarını da etkilediği görüldü. 

Bu okulların çoğunda yüksek fiyatlara rağmen kitap, yemek ve servis gibi ek harcamaların ise ücretlere dahil olmadığı duyuldu.
 

Okul ücretlerini tek seferde ödeyemeyip taksitle ödemek isteyen velilere ise 5-10 taksit arasında imkânlar sunulduğu öğrenildi. Bu nedenle kredili hesap açan velilerin, herhangi bir gecikme durumunda ise yüzde 2 temerrüt faizi de ödeyeceği öğrenildi. 

Bazı yabancı özel liselerin fiyatları:

Saint Joseph Fransız Lisesi
2021-2022: 86 bin 920 lira
2022-2023: 165 bin 148 lira

İstanbul Özel Alman Lisesi
2021-2022: 84...