03 / 05 / 2024

Özel maden işletmeleri kuruluşu

Özel maden işletmeleri kuruluşu

" Torba kanun "la faaliyetlerini durdurarak işçilerin çıkışını vermeye başlayan maden işletmeleri, TTK'nın, 1 ton kömürü mal ettiği fiyatın yarısına kendi üretimlerini almasının sıkıntılarını çözebileceğini düşünüyor

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

İŞKUR duyurdu! 23 bin kamu ve özel işçi alımı yapılacak! Başvurular ne zaman? Başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile 23 bin kamu ve özel kurumlara işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın ayrıntıları...

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Citroen'den mart ayına özel kampanya! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listeleri...

Sıfır kilometre otomobil almanın daha da zor hale geldiği bu dönemde Citroen, mart ayına özel kampanyalar düzenledi. Mart ayı boyunca geçerli olan bu kampanyaları sakın kaçırmayın. İşte kampanyanın detayları...

Özel maden işletmeleri kuruluşu Haberi

Özel maden işletmeleri kuruluşu

Zonguldak'ta, 6552 sayılı "İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun"un getirdiği hükümlerin maliyetleri yüzde 50 oranında artırdığı gerekçesiyle faaliyetlerini durdurarak işçilerin çıkışını vermeye başlayan maden işletmeleri, TTK'nın, 1 ton kömürü mal ettiği fiyatın yarısına kendi üretimlerini almasını çözüm olarak görüyor.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kurumun ticari maliyet ve ortalama satış fiyatları incelendiğinde 2004'te ton başına 296 liralık ticari maliyete karşın satış fiyatının 89 lira, 2009'da 370 liraya karşın 150 lira ve 2013'te ise 619 liraya karşın 194 lira olduğu görüldü.


Bu yıl için ton başına 640 lira ticari maliyete karşın 181 lira satış fiyatı programlanan taş kömürü kurumunda, giderlerdeki en büyük pay ortalama yüzde 60'ı aşan oranla işçilik oldu.


Söz...