29 / 04 / 2024

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu iletişim

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu iletişim

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Güzel ve Arife Ergün ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Mavi Maltepe ödeme planı!

Sur Yapı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Yeşil Mavi Projesi 15 - 19 katlı dört bloklu olarak hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Yeşil Mavi: Sur Yapı Maltepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın Maltepe Başıbüyük Mahallesi'ndeki projesinin adı "Yeşil Mavi" oldu. Yeşil Mavi Maltepe'de daireler lansmana özel 454 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Erzurum Mavi Şehir'in konut satışları 31 Ağustos'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Sinpaş Liva Evleri'nde Anneler Günü’ne özel bahar panayırı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde anneler gününe özel düzenlenen bahar panayırı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Mavişehir No 3 inşaatında özel üretim ürünler kullanılıyor!

Zabıtçı İnşaat'tan rezidansta devrim Önümüzdeki yıl inşaat sektöründe 50. yılını kutlayacak olan Zabıtçı İnşaat, bugüne kadar tamamladığı 6 bin civarında konutu, prestijli 'Mavişehir NO:3' projesiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Mavişehir Modern'de iki günde konutların yüzde 48'i satıldı!

20 Eylül 2014 tarihinde, lansmana özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Gergül İnşaat' ın Mavişehir' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4' te iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı.

Mavişehir Modern4 20 Eylül'de satışta!

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu iletişim Haberi

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu iletişim

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi adres: Karagümrük Mh.Türkistan Sk. Özel Nazar Y.K.Ö.Y Ap.N.10/1...