29 / 04 / 2024

Özel Nakiboğlu Hastanesi kapandı mı

Özel Nakiboğlu Hastanesi kapandı mı

Mevlana Müzesi yakınındaki Nakiboğlu Mahallesi sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede olduğunu olduğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Özel Sakarya Vatan Hastanesi 6.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Özel Sakarya Vatan Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Özel Sakarya Vatan Hastanesi için 6 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. Satışa konu gayrimenkul için birinci satış günü 28 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

'Başhekim evini tadilata sokup ailesiyle hastanede özel odaya yerleşti' iddiası!

Zonguldak'ta Başhekim Dr. Feyzullah Hasanoğlu'nun satın aldığı evdeki tadilat sebebi ile eşi ve 2 çocuğuyla birlikte Devrek Devlet Hastanesi'nde özel bir odada kaldığı iddia ediliyor. 

Vehbi Koç Vakfı Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı!

Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. Vakıf, 5 yılda Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Özel Nakiboğlu Hastanesi kapandı mı Haberi

Özel Nakiboğlu Hastanesi kapandı mı


Konya kent merkezindeki mahalle sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede oluğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürmesi için eylem yaptı.


Merkez Karatay ilçesinde, Mevlana Müzesi yakınlarındaki, bölgede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla nüfusu hızla artan Nakiboğlu Mahallesi halkı, bir süre önce kapanan Özel Nakiboğlu Hastanesinin bahçesinde toplandı.


Burada önce vatandaşlardan, mülkiyeti Karatay Belediyesine ait olduğu belirtilen hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesi için imza toplandı.


Ardından mahalle sakinleri adına açıklama yapan Ali Kaya, en yakın devlet hastanesinin yaklaşık 10 kilometre mesafede olduğunu, buradaki özel hastane de kapanınca mahallelinin sağlık hizmeti almakta güçlük çektiğini söyledi. Kaya, yetkililerden, nüfusu yeni yapılan binalarla her geçen gün artan bu bölgeye devlet hastanesi yapılmasını, mümkünse kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi.


Toplanan kalabalık,...