04 / 05 / 2024

Özel Siteler Site Yönetim Müdürleri Toplantısı nerede

Özel Siteler Site Yönetim Müdürleri Toplantısı nerede

Toplantıda Büyükşehirlerde gelişmekte olan ilçelerde hayata geçirilen özel projelerde ki güvenlik açıklarına dikkat çekerek Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından Güvenlik Birimleri geceleri denetleneceğinin bilgisini verdi.

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

12 maddede site yönetimlerinin tüzel kişiliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin tüzel kişiliği" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Site yöneticiliği, meslek olarak Anadolu'ya yayılıyor!

Binlerce insanın bir arada yaşadığı çok konutlu siteler, 'Site Yönetimi' sektörünü ortaya çıkardı. Yabancı büyük oyuncuların da yer aldığı sektörde özellikle Anadolu'da yeni şirketler kuruluyor.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Site yönetimi için gerekli defterler!

Apartman ve siteler Vergi Usul Kanununa göre defter tutma esaslarından herhangi birine tabi olmadıklarından vergi hukuku açısından defter tutmakla yükümlü olmuyor. Peki, Kat Mülkiyeti Kanununa göre site yönetimi için gerekli defterler hangileridir?

Güzelbahçe Belediyesi'nden En Güzel Bahçe yarışması!

Güzelbahçe Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "En Güzel Bahçe" yarışması sonuçlandı. Bahçe, balkon, teras ve site bahçesi olmak üzere üç kategoride yapılan yarışmaya 51 bahçe ve balkon sahibi katıldı.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

Timtaş, site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor!

Hizmet verdiği alanlarda özverili bir anlayış ile çalışmayı kendine amaç edinen Timtaş, Özel Esencan hastanesi ile yaptığı anlaşma ile hizmet verdiği site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor...

Nilüfer Belediyesi en güzel fabrika, ev ve site bahçesini seçti!

Bursa Nilüfer’de halkı çevre düzenlemesine özendirmek amacıyla başlatılarak geleneksel hale gelen ‘ en güzel fabrika, ev ve site bahçesi ’ yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

BDDK tüketicilere özel site kuracak!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tüketicileri hem finansal konularda bilgilendirmek hem de karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olmak için özel site kuracak. Site 1.5 ay içinde açılacak...

Özel Siteler Site Yönetim Müdürleri Toplantısı nerede Haberi

Özel Siteler Site Yönetim Müdürleri Toplantısı nerede

Özel sektöre ait sitelerin Site Yönetim Müdürlerinin bir araya geldiği toplantıda Boğaziçi Yönetim Aş Genel Müdürü İlhan Kartal özel sitelerin özel yönetim biçimleri olabildiğince dikkat ederek bu sitelerde özellikle sakinlerin bir araya getiren aktivitelerin büyük önem taşıdığını, bu nedenle Boğaziçi Yönetim A.Ş bünyesinde kurulacak olan spor kulübü’nün talep olması halinde sosyal tesisleri bulunan sitelerde yaz okulu açılabileceklerinin müjdesi verdi. Ayrıca Sitelerde asansör muayene konusuna dikkat çekerek site yönetimlerinin asli görevlerinden biri olan site için hayati değer taşıyan bu konuların Boğaziçi Yönetim A.Ş sisteminin olmazssa olmazı haline geldiğini açıkladı.Toplantıda Büyükşehirlerde gelişmekte olan ilçelerde hayata geçirilen özel projelerde ki güvenlik açıklarına dikkat çekerek Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından Güvenlik Birimleri geceleri denetleneceğinin bilgisini...