15 / 05 / 2024

Özel suitli Yalova Termal Palace

Özel suitli Yalova Termal Palace

Yalova'ya 300 milyon dolarlık dev yatırım Daireler 256 m2 ve teraslarında yüzme havuzları olacak. Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla Karaderili Grubu'nun Yalova'ya inşa ettiği Termal Palace açılıyor.

Yalova İl Özel İdaresi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanı...

Yalova Asude Vadi'de teslimler yaklaşıyor!

Yalova’nın yatay yaşam konseptli en özel projesi ASUDE VADİ ‘de teslimler yaklaşıyor. 26 adet bloktan oluşan projede 392 adet daire yer alıyor.

Yalova'daki "2B yolsuzluğu" soruşturması devam ediyor!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, hazine adına tescillenmesi gereken bazı parsellerin usulsüz olarak özel şahıslara tescil edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturma devam ediyor.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Emay Kentplus Yalova'da lansmana özel fiyatlar!

Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle yükselen Kentplus Yalova projesinde 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Emin Üstün Yalova ve Danca'daki üç yeni projeyi tanıttı!

Elbirliği sisteminin kurucusu Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, gayrimenkul fuarında Yalova ve Danca'da yer alan üç yeni projesinin tanıtımını yaptı. Üstün, fuar boyunca özel fiyatlar uygulayacaklarını açıkladı

Yalova-İzmit yeni otoyol projesinin hazırlıkları sürüyor!

Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, Yalova-İzmit kara yoluna alternatif olacak yeni otoyol projesinin hazırlık çalışmasının sürdüğünü dile getirdi.

Yalova'nın köylerine 2016'da 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

Yalova'da TOKİ İlkokulunun inşaatı tamamlandı!

İl Özel İdaresi kanalıyla Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Mahallesinde 2014 yılında yapımına başlanan TOKİ ilkokulu tamamlandı. Okul 2015/2016 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girecek.

Yalova çevre düzeni planı değişikliği askıda!

Yalova 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği kapsamında “ Özel Proje Alanlarına ” yönelik 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı!

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı. İl Özel İdaresi İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 2014/30854 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Yalova Özdilek AVM 6. yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı!

Yalova Özdilek AVM, 6. yaşını Çeşitli etkinler ve büyük kampanyalar ile kutladı. Açılış yıl dönümüne özel Canlı müzik ziyafeti, çocuklara özel etkinlikler ve misafirlerimiz ile Yalova Özdilek Yönetimi büyük 6. Yaş günü pastasını birlikte kestiler.

Yalova'da 5 derslikli Anaokulu inşaatı yapılacak!

Yalova İl Özel İdaresi İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü,Yalova 5 derslikli Merkez Anaokulu inşaatı yapım işi ihalesi açtı

Özel suitli Yalova Termal Palace Haberi

Özel suitli Yalova Termal Palace

Otel ve devremülk projesi ile 12 kral daireli Termal Palace'de sadece devlet başkanlarına tahsis edilecek bir de suit yer alıyor. İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'mn turizm kapasitesini 3'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace hakkında bilgi veren Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, "Yalova, yatırım yapılmakta çok geç kalınmış bir yer. Bölge gerek termal, gerekse yaz turizmi açısından büyük potansiyele sahip olmasına rağmen, sadece 1800 yatak kapasitesi mevcut. 

2200 yatak kapasiteli Termal Palace projesi Yalova'nın mevcudunun bile üstünde. Ortadoğuluların Yalova'ya olan ilgisini gördük. Yalova'da Arap zenginlerin para akıtacağı bir kalitede ve kapasitede bir tesis yok. Bu yüzden saray konsepti ve lüksten daha fazlasını vaat ediyoruz" şeklinde konuştu. Yalova Termal Palace projesindeki "lüksün sınırlarım zorlayan" ibaresini...