29 / 04 / 2024

Yalova'ya 300 milyon dolarlık termal turizm yapılıyor!

Yalova'ya 300 milyon dolarlık termal turizm yapılıyor!

Yalova'ya 300 milyon dolarlık dev yatırım Daireler 256 m2 ve teraslarında yüzme havuzları olacak. Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla Karaderili Grubu'nun Yalova'ya inşa ettiği Termal Palace açılıyor.



Otel ve devremülk projesi ile 12 kral daireli Termal Palace'de sadece devlet başkanlarına tahsis edilecek bir de suit yer alıyor. İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'mn turizm kapasitesini 3'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace hakkında bilgi veren Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, "Yalova, yatırım yapılmakta çok geç kalınmış bir yer. Bölge gerek termal, gerekse yaz turizmi açısından büyük potansiyele sahip olmasına rağmen, sadece 1800 yatak kapasitesi mevcut. 

2200 yatak kapasiteli Termal Palace projesi Yalova'nın mevcudunun bile üstünde. Ortadoğuluların Yalova'ya olan ilgisini gördük. Yalova'da Arap zenginlerin para akıtacağı bir kalitede ve kapasitede bir tesis yok. Bu yüzden saray konsepti ve lüksten daha fazlasını vaat ediyoruz" şeklinde konuştu. Yalova Termal Palace projesindeki "lüksün sınırlarım zorlayan" ibaresini anlatmak için gösterilebilecek en büyük örnek 12 kral dairesi. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön