23 / 07 / 2024

Özeller Gayrimenkul adresi

Özeller Gayrimenkul adresi

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 parselin değerleme raporunu yayınladı. 

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze İlçesi Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

Kocaeli Gebze Güzeller değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller parselleri değerleme raporunu yayınladı. 

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Körfez gayrimenkul fonlarının yeni adresi İstanbul olacak!

KPMG, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 17 ülkeden 90’dan fazla bankanın yetkilisiyle görüştü ve Gayrimenkul Kredileri Barometresi 2017'yi açıkladı.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Emlak Konut Güzeller'deki gayrimenkullerin 2016 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gebze'nin Güzeller Mahallesi'nde yer alan parseller için 2016 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özeller Gayrimenkul adresi Haberi

Özeller Gayrimenkul adresi

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.


Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve gayri resmi her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek, inşaat yatırım ve taahhütlerinde bulunmak  her nevi konut, turistik  nitelikli  tesisler, işyerleri, işhanları  hizmet binaları alt yapı tesisleri, baraj, yol, hava alanı, köprü, liman, marina, çekek yerleri ve bilcümle sanayi tesisleri ile her türlü spor tesislerinin yapımı, satımı, proje, etüd, kontrol danışmanlık ve değerlendirme hizmetlerinin yapılmasını gerçekleştirmek. 2-) Yapı, mimarlık ve mühendislik alanlarında kullanılan malzeme, araç ve gereçler ile inşaatlarda kullanılan bilcümle malzeme ve yapı...