02 / 05 / 2024

Özemeksan ilk konsept proje

Özemeksan ilk konsept proje

Sektörde 21 yılı geride bırakan Özemeksan, Bornova ve Bayraklı bölgelerinde yapımı devam eden 4 farklı projeyle konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler üretiyor.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Yabancı yatırımcının ilk tercihi İstanbul oldu!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, yabancı yatırımcıların konut tercihinde İstanbul’un ilk sırada yer aldığını ve Türkiye’de yabancıya satılan her iki konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini belirtti.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

KMC Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı... 

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Özemeksan ilk konsept proje Haberi

Özemeksan ilk konsept proje

Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı işlere imza atan Özemeksan. yeni projeleri Şehrin Evleri, Brand Office, İkon Tria, Forum Plaza, Forum Villalar ve yeni kent merkezinde yaklaşık 400 dairenin yer aldığı ilk konsept projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor. 


Profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Özemeksan Kurucusu Binali Özbaykız, yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi ön planda tuttuklarını belirterek. "İkon Tria Projesi ve Bornova'nın merkezinde yer alan Şehrin Evleri Projesi'ndc ciddi satış rakamına ulaştık.Brand Office projelerinin satışları ise önümüzdeki dönem içerisinde başlayacak. Forum Bornova karşısında bulunan Forum Villaları ise A Plus müşterilerin tercihleri arasında alıcılarını bekliyor. İmza attığımız her projede giiven algısını daha da yükseltiyoruz" dedi.


İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çektiklerini ifade eden Özbaykız. "Bayraklı ve Bornova bölgelerindeki...