28 / 04 / 2024

Özen Kuzu kentsel dönüşüm

Özen Kuzu kentsel dönüşüm

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor." dedi.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde yeni düzen!

Kentsel dönüşümle kalabalık ilçeler, yeşil alanı oldukça az olan ilçeler, eksik donatı alanı olan mahalleler yeni bir çehreye kavuşuyor. Peki mimarların bütüncül bir kent anlayışına yönelik kentsel dönüşüm önerileri neler? Kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Özen Kuzu kentsel dönüşüm Haberi

Özen Kuzu kentsel dönüşüm

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Kentsel dönüşüm projeleri yapan firmalar, silüete önem vermenin yanı sıra kaliteli yaşam alanları yaratmaya da dikkat etmeliler. Zorlu bir süreç olan kentsel dönüşümde hak sahipleri ranttan önce güvenli bir yapıda yaşamanın ne kadar önemli olduğunu unutmamalılar" diye konuştu. Kentsel dönüşüm projelerinin bir master plan çerçevesinde ele alınması gerektiğinin altını çizen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor. Böylece ada bazlı dönüşümde sadece yeni binalar değil, yeni sosyal alanlar da ortaya çıkarılabilir. Dönüşümün bu şekilde ilerlemesi için prosedürlerin de bu yönde olması önemli" şeklinde konuştu. Kentsel dönüşümün sadece İstanbul'da değil Türkiye'nin tamamında nitelikli konut...