28 / 04 / 2024

Özen Kuzu kimdir

Özen Kuzu kimdir

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mega projelerin yapımı hız kesmeyecek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Kuzu Grup 2018'de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Kuzu Grup CEO’su Özen Kuzu, 2018’de yüzde 8 büyümeyi hedeflediklerini mevcut projelere yeni yatırımlar eklemeye devam edeceklerini açıkladı. 

Konut sektörü gücünü tüm dünyaya gösteriyor!

Türkiye ve Katar arasındaki işbirliği artıran Expo Turkey by Qatar'da projeler sergilendi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, fuar ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

SeaPearl Ataköy yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Ataköy sahildeki projeye yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

Özen Kuzu: Sadece konut değil, hayat inşa ediyoruz!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu, 80'li yıllarda başlayan hızlı kentleşmenin konut sektörünü hareketlendirdiğini söyledi. Kuzu, "2000 yılından sonra ortaya çıkan sağlam konut isteğimize, estetik ve daha yaşanabilir konutlar eklendi." dedi.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza nereli? Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza kimdir?

Garanti BBVA bağımsız yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Garanti BBVA yönetim kurulu başkan vekili Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Özen Kuzu kimdir Haberi

Özen Kuzu kimdir

Sea Pearl, Kuzu Effect ve Kumru Ankara... Bu projeler Kuzu kardeşlerin küresel hedeflerinin ilk adımlarını teşkil ediyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, şirketinin İstanbul, Florya’daki merkezinde milyar dolarlar harcadığı bu projeleri gayet sakin bir şekilde anlatıyor. Özen Kuzu, 2016’nın başında
FORBES’a verdiği söyleşide firmasının gelecek hedefini “10 yıl içinde dünyanın en büyük 20 inşaat şirketi arasına girmek” olarak açıklamıştı. Aradan geçen iki yılda “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” (ENR) listesinde ilk 150 içindeki konumlarını korudular -142’nci sırada yer alıyorlar.

Babası Abdülkerim Kuzunun ve üç amcasının 75 yıl önce memleketleri Siirt’te kurdukları şirket, Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyet göstererek 500’den fazla projede 100 binin üzerinde konut tamamladı. Ankara’da toplam 1 milyar liralık...