02 / 05 / 2024

özer kayalı kim

özer kayalı kim

Kese Dağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası için proje talebi!

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Kuşadası Davutlar'da yol çalışmaları başlıyor!

Vatandaşlarla bir araya gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Kayalı, yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Özgecan Aslan Parkı ne zaman açılacak?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapımı devam eden ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılacak olan Özgecan Aslan Parkı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Kuşadası'na spor ve rekreasyon alanı müjdesi!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı" projesinin, ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirterek kompleksin, turizmin gelişmesine önemli bir katkı sunacağını söyledi

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

özer kayalı kim Haberi

özer kayalı kim

Kuşadası Kaymakamlığının önderliğinde, GEKA’nin desteğiyle gündeme getirdiği iki proje için kapanış toplantısı Pine Bay otelde yapıldı. Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaptı. Projelerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan sunumlar sonrası söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu, hayata geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. Kayalı, “Bu projeyi ilk duyduğumdan beri heyecan içindeyim. Her türlü desteği vermeye, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kuşadası Belediyesi adına üzerimize düşeni yapmaya söz veriyorum. Hatta ve hatta bu toplantı öncesi, projeyle ilgili, bölgenin imar planı konusunda  bazı adımlar attık. Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi lazım. Projenin tamamının bir anda  gerçekleşmesi de çok önemli değil, ama yeter ki bir...