30 / 04 / 2024

özer kayalı kimdir

özer kayalı kimdir

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi.

Özer Kayalı Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı katıldıkları yemekli toplantıda, Kuşadası 'nda yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası için proje talebi!

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Kuşadası Davutlar'da yol çalışmaları başlıyor!

Vatandaşlarla bir araya gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Kayalı, yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Özgecan Aslan Parkı ne zaman açılacak?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapımı devam eden ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılacak olan Özgecan Aslan Parkı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Kuşadası'na spor ve rekreasyon alanı müjdesi!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı" projesinin, ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirterek kompleksin, turizmin gelişmesine önemli bir katkı sunacağını söyledi

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

özer kayalı kimdir Haberi

özer kayalı kimdir

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi. Platform adına söz alan Avukat Nilgün Öğünçlü, Liman ile Botanik parkta gelinen son durum hakkında belediye başkanı Özer Kayalfdan bilgi almaya geldiklerini söyledi. 

Katılımcıların kent ile ilgili dile getirdiği sorunları dinleyen başkan Kayalı, yaklaşık iki saat süren toplantıda bilgilendirme yaptı. Belediye Başkanı Özer Kayalı, limanda ruhsatların iptal edildiğini, işyerlerine mühürleme ile ilgili tebligat yapıldığını belirterek"4-5 Kişi yasal süreci uzatmak için tebligatları teslim almadı. 

Ancak yasalar neyi emrediyorsa o yapılacak"dedi. 

Botanik Park ile ilgili süreci belgeleri ile bir sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatan Kayalı, konunun mahkemeye yansıdığını belirtti. Kayalı," son olarak kıyı kenar çizgisinde hafriyat, kazı dolgu işleri ile denizin içine girilmesi üzerine...