27 / 04 / 2024

Özer Kayalı yatırım açıklamaları

Özer Kayalı yatırım açıklamaları

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Aktan Özer, Mustafa Özer ve Hatice Özer ortaklığında kuruldu.

Oka Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Oka Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Özgür Kayalı, Onur Ulaş Kayalı ve Serdar Okutan ortaklığında kuruldu. 

Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Bahri Özgür Kayalı ve Onur Ulaş Kayalı ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

Mustafa Süzer, Dominik ve Meksika'ya yatırım yapacak!

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde.

Ayazege İnşaat ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazege İnşaat ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Onur Akmustafaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Berkay Özer Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Esenler'de kuruldu.

Asel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtyap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtyap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İstanbul Ataşehir'de kuruldu. Şirket ortakları Sinan Yurtbilir, Gaye Yurtbilir, Özer Yurtbilir...

Günyurt Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günyurt Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Ataşehir'de kuruldu. Şirketin ortakları; Güneş Yurtbilir Karayol, Özer Yurtbilir, Sinan Yurtbilir...

Özer Kayalı yatırım açıklamaları Haberi

Özer Kayalı yatırım açıklamaları


Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uzun bir süredir karşı karşıya olan Kuşadası Belediye Başkanı Özer bu kez tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Kuşadası'nın turizm sorunlarının ele alındığı ve AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş'ın da katıldığı zirvede Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, kendi partilisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yatırımları hakkında eleştirilerde bulundu.


"Gereksiz yatırım" 


Kuşadası'nda tartışmalara neden olan battı çıktının yerini eleştiren Kayalı, şunları söyledi: "İlçemizde yapılan çevre yolu bugünün konusu olmaktan çıkarılmalıdır. Karayolları tarafından yapıldı. Büyükşehir teslim almıyor. Almama gerekçelerinde haklı olduğuna inanıyorum. Sadece burası değil, Tütüncüler Kavşağı ve Devlet Hastanesi Kavşağı'nın yapılması, devamında Pamucak Kavşağı'na kadar olan yolun ihalesi yapıldı. Başlanması gerekiyordu başlanılmadı, sanıyorum bir sıkıntı var. Kadınlar Denizi Mahallesi,...