28 / 04 / 2024

Özge Kırkpınar Yılmaz kurumsal iletişim

Özge Kırkpınar Yılmaz kurumsal iletişim

Özge Kırkpınar Yılmaz, 2,5 yıl boyunca çalıştığı Deniz Medya Grup ailesinden ayrılarak 5 Haziran 2014 Perşembe günü itibariyle Kurumsal İletişim PR ajansında Marka Direktörü olarak yeni görevine başladı...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışmaları tekrar başladı!

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Özge Kırkpınar Yılmaz kurumsal iletişim Haberi

Özge Kırkpınar Yılmaz kurumsal iletişim

Özge Kırkpınar Yılmaz, 2,5 yıl boyunca çalıştığı Deniz Medya Grup ailesinden ayrılarak 5 Haziran 2014 Perşembe günü itibariyle Kurumsal İletişim PR ajansında Marka Direktörü olarak yeni görevine başladığını...