05 / 05 / 2024

Özge Özdemir nikah

Özge Özdemir nikah

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Mezitli'ye modern nikah salonu yapılacak!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan "Derhal modern bir nikah salonu yapacağız. 400-500 kişilik bir kültür merkezini de mutlaka bu yıl içinde başlayıp bitireceğiz" dedi.

Özge Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özge Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gecü, Fatma Özekinci tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Özdemir Çakacak Taşkuyu Mağarası'nı gezdi!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Galip Tözge: Konut kredisi faizleri düşecek!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge ile konut kredisi faiz oranlarının seyrini Bugün'le konuştu. Faizlerin kısa dönemde yüzde 1'in altında kalacağını söyledi.

Özge Özdemir nikah Haberi

Özge Özdemir nikah

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir, Hüseyin Çolak ile evlendi.

25 Şubat 2017 Cumartesi günü nişanlanan Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak çiftinin nikahı dün (9 Temmuz 2017 Pazar)  saat 17:30'da Kağıthane'deki Sadabad Kültür ve Nikah Sarayı'nda kıyıldı.

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Özge Özdemir'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...