26 / 07 / 2024

Özge Özpirinçci babasına ev mi aldı

Özge Özpirinçci babasına ev mi aldı

Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi.

ABD’de ev alma hayali kuranlar dikkat! Tebernüş Kireçci uyarıyor! Mutlaka okuyun!

Ülke genelinde konut fiyatları fahiş rakamlara ulaştı. Yatırımcılar konut yatırımı için rotayı yurt dışına çevirirken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ABD'den ev alma hayali kuranları uyardı. 

Tebernüş Kireçci konut satışı rakamlarını değerlendirdi: Konutta ikinci elde fırsatlar var!

Türkiye İstatistik Kurumu, konut satışı rakamlarını açıkladı.  Türkiye genelinde konut satış sayısı, mayısta geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 2,4 azalışla 110 bin 588'e geriledi.  Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, rakamları sosyal medya hesabından değerlendirdi. 

Tebernüş Kireçci'den yabancı yatırımcı yorumu: Döviz girişi olsun diye gayrimenkul alınması kolaylaştırıldı!

Nisan konut satışı rakamlarına göre yabancı konut satışında düşüş yaşandı. Yabancılar tek tek evlerini satarak ülkeyi terk etmeye başladı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışlarını değerlendirerek kritik yorumlarda bulundu.

Tebernüş Kireçci konut almak isteyenleri uyardı: İkinci elde fırsatlar var!

TÜİK verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalırken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci verileri değerlendirdi ve sıfır konutların pahalı olduğunu ama ikinci elde fırsatların devam ettiğini belirtti.

Tebernüş Kireçci'den yabancıya gayrimenkul satışına sert tepki! Nasıl bir akıl tutulması yaşıyoruz?

Yabancılara konut satışının payı yüzde 1,7'ye geriledi. Vatandaşlık karşılığı yabancılara tek tek konutlar satıldı. Son zamanlarda ise yabancılar ülkeyi terk etmeye başlarken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya gayrimenkul satışını masaya yatırdı...

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Tebernüş Kireçci konut yatırımcıları yurt dışına kaçıyor diyerek seslendi: Tehlikenin niçin kimse farkında değil?

Konut satışları ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Bu durumun konut piyasasında olumsuz gelişmelere neden olacağını belirten Tebernüş Kireçci ''  Tehlikenin niçin kimse farkında değil?'' diyerek isyan etti. İşte detaylar...

Tebernüş Kireçci sordu vatandaş yanıtladı! Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?

Son dönemde gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış, hem kiracı hem de ev sahipleri tarafında çeşitli sorun ve anlaşmazlıkların oluşmasına neden oldu. Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kanunlarına değinerek ''Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?'' sorusunu sordu vatandaş yanıtladı

Migros'ta A'dan Z'ye indirim! İnek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü!

Migros, kasım ayına çok konuşulacak indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, inek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü. İşte 27 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Deprem bölgesinde hayvan dağıtımı başlıyor!

Ülke genelindeki hayvancılığın yüzde 17'sinin depremlerden etkilenen illerin oluşturduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvansal üretimde üreticilerin uğradığı zararı telafi etmek için hayvan dağıtımına başlayacaklarını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Özge Özpirinçci babasına ev mi aldı Haberi

Özge Özpirinçci babasına ev mi aldı


Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi. Özpirinçci babası ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te de bir çok mağazayı gezerek yeni ev için alışveriş...