05 / 05 / 2024

Özge Ulusoy kazancı

Özge Ulusoy kazancı

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancılar'ın genç kuşak temsilcisi Hacı Sabancı'yla beraber olan Özge Ulusoy, en yoğun çalışan mankenlerin başında yer alıyor.

Özge Ulusoy 2 milyon 3 yüz bin liralık ev aldı!

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasından elde edilen değer artış kazancı 2014!

Gelir Vergisi Hukuku gereğince, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında, malını elden çıkaran kimseler değer artış kazancı vergi yükümlüsü olabiliyor. İşte, gayrimenkullerin elden çıkarılmasından elde edilen değer artış kazancı 2014 rehberi..

2014 değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?

Gayrimenkullerin satışının yapılması halinde satış işlemini gerçekleştiren kimse, elde ettiği gelir için değer artış kazancı vergisi ödüyor. Peki, 2014 değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?

Değer artış kazancı vergisi 2014!

Değer artış kazancı vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların belli bir süre içerisinde elden çıkarılması halinde ödeniyor. Peki, değer artış kazancı vergisi 2014 ne zaman ve nasıl ödenir?

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit dönemi devam ediyor!

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılmasında yerine getirilmesi gereken vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Değer artış kazancı vergisi 2. taksit dönemi devam ediyor!

Değer artış kazancı vergi rehberi!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasından elde edilen değer artış kazancının olması halinde, bazı kıstaslar göz önünde bulundurularak vergi ödemesi talep ediliyor. İşte vergi bilgilerinin yer aldığı değer artış kazancı vergi rehberi...

Özge Ulusoy kazancı Haberi

Özge Ulusoy kazancı

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum. Kıyafete çok para harcamıyorum. Taksi yerine bazen toplu taşıma araçlarını kullanıyorum''...