03 / 05 / 2024

Özge Ulusoy kimdir

Özge Ulusoy kimdir

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancılar'ın genç kuşak temsilcisi Hacı Sabancı'yla beraber olan Özge Ulusoy, en yoğun çalışan mankenlerin başında yer alıyor.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy kimdir Haberi

Özge Ulusoy kimdir

Manken ve model Özge Ulusoy ve Youtube'de çektiği makyaj videolarıyla fenomen olan Danla Biliç, geçtiğimiz gün Kartal'da bulunan bir AVM'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Özge Ulusoy ve Danla Biliç, samimi halleri ve keyifli sohbetleriyle sevenlerinden tam not aldı. Sevilen ikili daha sonra hayranlarının merak ettiği sorularını cevaplandırdı.

''Evimi paylaşmıyorum''

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen Ulusoy,” Genelde komik videoları izliyorum. Ama tüm günümü hikayelerimde paylaşmıyorum. Genelde spor yaparken,seyahat ederken veya arkadaşlarımla olunca paylaşım yapıyorum. Ama onun dışında evimi paylaşmıyorum. Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum. Sosyal medyada kendime ayrılan kurallarım var” diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim...