09 / 05 / 2024

Özgöl Otelcilik iletişim

Özgöl Otelcilik iletişim

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri!

Toplam 1.681 daire ve 125 ticari birimden meydana gelen Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 21 katlı 7 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri....

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Özgöl Otelcilik iletişim Haberi

Özgöl Otelcilik iletişim

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

TURİZM Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...