07 / 05 / 2024

özgü namal bebekteki evi

özgü namal bebekteki evi

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Özgü Namal 500 bin TL'ye evini dekore etti!

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Aileye özgülenen mallar nasıl paylaştırılır?

Eşlerden biri tarafından paylaşmalı mal ayrılığı rejiminin kurulmasından sonra edinilmiş olup ailenin ortak kullanım ve yararlanmasına özgülenmiş malların paylaşımı nasıl yapılır? Aileye özgülenen mallar nasıl paylaştırılır?

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Özgür Deniz Aydın: Gayrimenkul sektöründe ilk intiba internette sağlanıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda Google Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın, gayrimenkul sektöründe ilk intibanın internetten sağlandığından ve öneminden bahsetti...

Özgür Özarslan: 3. havalimanının hizmete girmesiyle Türkiye önemli bir hat olacak!

Özgür Özarslan "2018 yılında İstanbul'daki üçüncü havalimanının da hizmete girmesiyle Türkiye önemli bir hat olacak. Herkes bunun idrakinde. Türkiye artık ikinci konumda değerlendirilen bir destinasyon değil" dedi

Özgür Özkan kimdir?

Mimar Özgür Özkan kimdir? Mimar Özgür Özkan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Özgür Özkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Özgür Özkan...

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yalçın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Kartal, Soğanlık Orta Mahalle'de kuruldu.

Aile konutunun sağ kalan eşe özgülenmesi!

Aile konutu sağ kalan eşe nasıl özgülenir? Aile konutunun sağ kalan eşe özgülenmesi ile ilgili esaslar Türk Medeni Kanununda açıklanıyor. İşte aile konutunun sağ kalan eşe özgülenmesi husus ile ilgili maddeler...

Özgür Özaslan: Otel fiyatlarını düşürmeyin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Türkiye'nin bu yıl yüzde 4.5'ten daha fazla büyüyeceğine dikkat çekerek, yerli turizmcilerin fiyal indirimi isteyen tur operatörlerine karşı 'direnmesi' gerektiğini söyledi.

özgü namal bebekteki evi Haberi

özgü namal bebekteki evi

 Kapalı-açık yüzme havuzlu, geniş bir bahçesi bulunan evinde 2 hafta önce oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal yakınlarına "Yaşadığım semti, evi, her şeyi oğlum için değiştirdim. Burada doğmasını istedim" dedi. Özgü Namal'ın, Marmaris'te yaşayan sevgilisi, nefes terapisti Serdar Oral, İstanbul'a gelip eve yerleşti.


Posta...