03 / 05 / 2024

Özgühome İnşaat

Özgühome İnşaat

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özel ve Hüseyin Güngör ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gökce tarafından kuruldu.

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Kilimci tarafından kuruldu.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Tekin tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Özgühome İnşaat Haberi

Özgühome İnşaat

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özel ve Hüseyin Güngör ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.


Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2) Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,atölye,depo,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,sondaj kuyusu,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek  3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum...