21 / 05 / 2024

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Gümüş tarafından 500 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Beste Sokak'ta kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi kuruldu!

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yasin Bayram tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Haberi

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat

Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Gümüş tarafından 500 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Beste Sokak'ta kuruldu. 


Özgümüş Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat: a)Şirket her türlü inşaat işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü inşaat malzemeleri araç ve gereçlerinin ticaret ile iştigal etmek kamu ve özel kurumlarının ihalelerine teklif vermek ve katılmak. Bütün inşaat malzemeleri üzerine toptan ve perakende alım ve satımını, ithalatını ve ihracatını, komple ve bağımsız inşaat işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve...