04 / 10 / 2024

Özgün Gündoğdu özgeçmiş

Özgün Gündoğdu özgeçmiş

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Gündoğdu kimdir? Özgün Gündoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özgün Gündoğdu, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor?

FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak. Piyasaların gözü Fed'in faiz kararında. Peki FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Kira krizinin sebeplerinden biri de depoculuk olabilir mi? Yüksek kira bedelleriyle tutulan evler, depo yapıldı!

Gazeteci Ozan Gündoğdu, yüksek kira bedelleriyle tutulan bazı evlerin depo yapıldığını belirtti ve 'Kira krizinin sebeplerinden biri de depoculuk olabilir mi?' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gazeteci Ozan Gündoğdu: Yüksek kiraların sorumlusu düşük faizli konut kredileri!

Gazeteci Ozan Gündoğdu, fahiş konut fiyatları ve kira bedelleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi... Bu hafta itibarıyla tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Piyasaların gözü bu kritik kararda! 3 gün sonra euro bu kadar olacak!

Ekonomi dünyasının gözü bu haftaki üç önemli kritik veride olacak. Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Euro dolar paritesi için uzman isimden açıklama geldi. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda dananın kuyruğu kopuyor. İşte ayrıntılar..

Piyasaların gözü euro dolar paritesine çevrildi! Euro dolar paritesi yükselemeye devam edecek mi?

Bu hafta içi piyasalarda üç önemli kritik gelişme yaşanacak. Piyasaların gözü bu kritik gelişmelere ve euro dolar paritesine çevrildi. Peki euro dolar paritesi yükselemeye devam edecek mi?

Özgün Gündoğdu özgeçmiş Haberi

Özgün Gündoğdu özgeçmiş

Özgün Gündoğdu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Gündoğdu kimdir? Özgün Gündoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özgün Gündoğdu, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor?


Özgün Gündoğdu, İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul`da tamamladı. 2005 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


2008 yılında İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


Geoteknik alanında saha ve ofis işlerinde görev aldı. Halen özel bir firmada şantiye şefi olarak...