28 / 04 / 2024

özgün mimari

özgün mimari

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "2. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı"nda yaptığı konuşmada, günümüzde şehirlerin yarıştığını, çağın ruhunu okuyabilenlerin rekabette öne çıktığını söyledi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Fatih'te 2 bin 632 adet yapının mimari durumu incelendi! 

Fatih Belediyesi tarafından yürütülen envanter çalışmasının birinci etabında eski Eminönü bölgesinde 32 mahalledeki toplam 2 bin 632 adet tescilli sivil mimari yapının güncel durumları tespit edildi.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

özgün mimari Haberi

özgün mimari

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "2,5 sene öncesine kadar hepimizde uyandırdıkları intiba şuydu; Bunlar güzel insanlar, hizmet de ediyorlar. 17-25'te gördük ki bunlar farklı iş peşindeler. Sonra 15 Temmuz'da gördük ki o gülen yüzler, badem bıyıklar bir anda canavara dönüştü." dedi. 


Özhaseki, Sabah Gazetesi tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen "2. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı"nda yaptığı konuşmada, günümüzde şehirlerin yarıştığını, çağın ruhunu okuyabilenlerin rekabette öne çıktığını söyledi.


Halihazırdaki şehirlere baktığında 2 noktada fikri sabit hale geldiğini ifade eden Özhaseki, "Bir, genel itibariyle sağlıksız yapılara ve şehirlere sahibiz ve bu noktada bizim çok hızlı hareket etmemiz gerekiyor. 1999'dan sonra çıkan yönetmelik binaları biraz daha sağlam hale getirdi. İnşallah herkes şartlara uymuştur ve bu binalar depreme karşı...