04 / 05 / 2024

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Güner tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kaya tarafından kuruldu.

Özgürer İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Metal Limited Şirketi kuruldu!

Özgürer İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Metal Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güray Özden tarafından kuruldu. 

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Haliloğlu, Özgür Arslan, Sedat Bayburtlu, Ömer Haliloğlu ve Harun Haliloğlu ortaklığında Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Öner Tuğla Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Öner Tuğla Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Cemal Öner tarafından Pendik’te 59 bin 200 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Öner Öztürk tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyel Sabri Güner tarafından kuruldu.

New İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Güner tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Liv Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liv Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Düzgün tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi'nde kuruldu.

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Güner tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta  Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu. 


Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI MALZEMELERİ 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum,  mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır...