27 / 04 / 2024

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.




Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu. 


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;  1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı yapmak.  2- Her türlü nalburiye işleri yapmak.  3- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin ticareti yapmak. 5- İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb. toptan ve perakende ticaretini yapmak.  6- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımını yapmak. 7- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımını yapmak. 8-Çelik konstrüksiyon teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon, mekanik ve ısıl işlemlerini yaptırmak, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik işlerini yaptırmak. 9-Ahşap, Çelik, Camlı ve hazır kapılar, Ahşaplar, Ahşap boyaları, Seramik ve yapıştırıcılar, Alçı ve Alçı malzemeleri, Derz ve dolgular,   Banyo mutfak ve yer seramikleri, Dekoratif banyolar, Boya ve malzemeleri, Dış cephe boyaları,  İç cephe boyaları, İnşaat kimyasalları,Silikon ve mastikler, Mum silikonlar, Silikon mastikler, Yağlı boyalar, Dış cephe ve mantolama malzemeleri, Yapıştırıcı ve bantlar, Doğal taş koruyucular, pas ve leke çıkarıcılar,Banyo mobilyaları, Isıtma ve soğutma sistemleri, Petek Banyo sistemi, Duşa kabin dekoratif cam modeller, Duşa kabin temperli cam modeller, Lavabo ve banyo bataryaları, Kağıtlık, Havluluk, Musluk bataryaları, Duş setleri, Gömme rezervuarlar, Sifon takımları, Vitriye ürünler, Duş tekneleri, Jakuziler, Aydınlatma ürünleri, Atıksu ürünleri, Asma tavan vb..gibi malzemelerin alımı, satımı yapmak. 



Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi Adres; Bağlarbaşı Mah.Atatürk Cad. Sakarya Sok.35/1 Maltepe 


Geri Dön