10 / 05 / 2024

Sarıcı Yapı Kimin

Sarıcı Yapı Kimin

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Durukan Sarıkodal tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde bunlara dikkat edin! Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? Hemen okuyun!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, risk altında kabul edilen yıkılmak yerine deprem yönetmeliğine uygun daha kalıcı yapılar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşümün şartları nelerdir, dönüşüm kira yardımı nasıl, nereden alınır, kira yardımı alma belgeleri neler?

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dr. Talha Sarıcı'dan deprem uyarısı!

Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Talha Sarıcı yaptığı açıklamada çok büyük bir deprem beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Sarıcı Yapı Kimin Haberi

Sarıcı Yapı Kimin


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu. 


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;  1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı yapmak.  2- Her türlü nalburiye işleri yapmak.  3- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin ticareti yapmak. 5- İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb. toptan ve perakende ticaretini...