10 / 05 / 2024

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Talha Nükyen tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyra Beyazkuş tarafından kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kibar ve Hamza Cıneyd ortaklığında kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi Haberi

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu. 


Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;  1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı yapmak.  2- Her türlü nalburiye işleri yapmak.  3- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin ticareti yapmak. 5- İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb. toptan ve perakende ticaretini...