15 / 05 / 2024

Özgür Bakırtaş

Özgür Bakırtaş

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Özgür Demirtaş 'toplanın anlatıyorum' diyerek dolardaki son durumu yorumladı! 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından ''toplanın anlatıyorum'' diyerek dövizdeki son durumu yorumladı! İşte Özgürtaş'tan dolar yorumu son dakika...

100.000 TL'si olan vatandaşlar hemen bu habere bakın! Özgür Demirtaş herkesi ikaz etti!

Söyledikleri ile gündemden düşmeyen uzman isim Özgür Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 100.000 TL'si bulunan vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu. Finans profesörü Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından herkesi uyardı.

Özgür Demirtaş dolar tahminini açıkladı! Seneler önce görülmüştü! Doları olanlar pür dikkat bakın, pişman olmayın

Fed faiz kararından sonra yükselişe geçen dolar kuru için son dakika açıklama Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, dolar için yeni tahminini açıkladı. Doları olanlar pür dikkat bakın.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Binali Demirbaş tarafından kuruldu.

Özgür Karabat'tan Atatürk Havalimanı'na yapılan hastaneye ilişkin açıklama!

CHP’li Özgür Karabat, Atatürk Havalimanı'nda koronavirüs salgını kapsamında inşa edileen hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu...

Özgür Bakırtaş Haberi

Özgür Bakırtaş

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları...