04 / 05 / 2024

Özgür Group İnşaat nerede

Özgür Group İnşaat nerede

Özgür Group İnşaat Hafriyat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Özgür Demirtaş'ın dolar kuru ile ilgili açıklaması herkesi şaşırttı!

Finans dehası Özgür Demirtaş'ın, yaptığı açıklamalar devamlı gündeme geliyor. Güncel dolar kuru ile alakalı açıklama yapan Özgür Demirtaş'ın yaptığı açıklama gündem oldu. Demirtaş, ''Bankalarda gördüklerinizi unutun, Hükümet İKİLİ kur oluşturdu ülkede'' diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Doların güçleneceğini söyleyen Özgür Demirtaş'tan olay yaratan faiz açıklaması! Herkes bu açıklamayı konuşuyor

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Özgür Demirtaş, Merkez Bankası politika faiz kararı ile ilgili olay açıklamalarda bulundu. İşte Özgür Demirtaş'ın o açıklaması...

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Özgür Group İnşaat nerede Haberi

Özgür Group İnşaat nerede

Özgür Group İnşaat Hafriyat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Özgür Group İnşaat Hafriyat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat ve Hafriyat a.Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerden...