05 / 05 / 2024

Özışık İnşaat Değerleme Raporu

Özışık İnşaat Değerleme Raporu

Işıklar Yatırım Holding A.Ş., Özışık İnşaat Ve Enerji A.Ş.'nin Değerleme Raporunu yayınladı

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dündar tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Değerleme Raporu Haberi

Özışık İnşaat Değerleme Raporu

Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'den yapılan Özışık İnşaat Ve Enerji A.Ş.'nin Değerleme Raporunun Yenilenmesi Hakkındaki açıklama şöyle;


"İştirakimiz Çemaş Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin 300.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde çıkarılmış sermayesinin bağlı ortaklığımız Ege Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye tahsisli olarak 180.000.000 TL artırılarak 75.000.000 TL den 255.000.000 TL'ye çıkarılması ve kurul kaydına alınması için yaptığı başvuruya istinaden SPK nın 15.06.2012 tarih ve 20/703 sayılı kararı ile yenilenmesini ve kamuya duyurulmasını istediği ,17.04.2012 tarihinde bağlı ortağımız  Ege Kraft San.ve Tic.A.Ş.den satın aldığı Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. hisselerinin değerinin tespiti hakkındaki rapor bu defa Güreli YMM ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'ye yaptırılmış olup 16.07.2012 tarihli rapor özeti ekte kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır."


Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. Değerleme Raporu için