05 / 05 / 2024

Özışık İnşaat Enerji

Özışık İnşaat Enerji

Işıklar Yatırım Holding A.Ş., Özışık İnşaat Ve Enerji A.Ş.'nin Değerleme Raporunu yayınladı

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Enerji Haberi

Özışık İnşaat Enerji

Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'den yapılan Özışık İnşaat Ve Enerji A.Ş.'nin Değerleme Raporunun Yenilenmesi Hakkındaki açıklama şöyle;


"İştirakimiz Çemaş Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin 300.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde çıkarılmış sermayesinin bağlı ortaklığımız Ege Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye tahsisli olarak 180.000.000 TL artırılarak 75.000.000 TL den 255.000.000 TL'ye çıkarılması ve kurul kaydına alınması için yaptığı başvuruya istinaden SPK nın 15.06.2012 tarih ve 20/703 sayılı kararı ile yenilenmesini ve kamuya duyurulmasını istediği ,17.04.2012 tarihinde bağlı ortağımız  Ege Kraft San.ve Tic.A.Ş.den satın aldığı Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. hisselerinin değerinin tespiti hakkındaki rapor bu defa Güreli YMM ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'ye yaptırılmış olup 16.07.2012 tarihli rapor özeti ekte kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır."


Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. Değerleme Raporu için