05 / 05 / 2024

Özışık İnşaat ulaşım

Özışık İnşaat ulaşım

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özışık İnşaat Alparslan Barajı ve HES projesi için 8 milyon 922 lira ödedi.

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Temassız kartların ilk kullanımında şifre istenecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) son dakika açıklaması geldi. Temassız kartların ilk kullanımında şifre istenecek. İşte ayrıntılar..

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat ulaşım Haberi

Özışık İnşaat ulaşım


Çemaş Döküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


07.02.2014 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında duyurduğumuz, bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. (Özışık)'nin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden ihale alarak 1995 yılında yapımına başladığı Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı işinin, kesin hakedişi 09.04.2014 tarihi itibarıyla  DSİ Genel Müdürlüğünce  onaylanmış olup; 9.216.098,37 TL'si  hakediş bedeli, 1.706.832,41 TL'si KDV olmak üzere toplam 10.922.930,78 TL alacak doğmuş ve  bugün itibarıyla bu tutarın 8.922.000 TL si DSİ tarafından Özışık banka hesaplarına yatırılmıştır. 


Saygılarımızla,


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...