05 / 05 / 2024

özka inşaat kimin

özka inşaat kimin

2000 senesinde Özka İnşaat bünyesinde kurucu olarak katılmış olup, halen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye olarak görevini sürdüren Esat Özkazanç kimdir? İşte Esat Özkazanç...

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

İZKA İnşaat 3 yeni projeye başlıyor!

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

Uşak'ta inşaat işçileri eylem yaptı!

Uşak’ta Kentsel Dönüşüm alanında inşaat yapan firmalardan İZKA İnşaat’a bağlı olarak çalışan 70 işçi 3 aydır alacaklarını alamadıklarını ve sigortalarının da yapılmadığını iddia ederek bir haftadır iş bıraktı.

Kurbağalıdere ihalesini 50.9 milyon TL'ye Özka İnşaat aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kurbağalıdere için "davetli" ihale düzenledi. Kurbağalıdere'yi pis görüntü ve kokudan kurtaracak, eksik işlerin tamamlanması işini, ihaleye davet edilen 6 firmadan Özka İnşaat A.Ş aldı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Özka İnşaat'ın Cezayir'deki konut sayısı 10 bin 500'e ulaşacak!

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özbay, projenin 2017 yılı ortasında bitmesinin planlandığını ve tamamlanması ile birlikte Cezayir'de inşa ettikleri konut sayısının 10 bin 500'e çıkacağını kaydetti.

özka inşaat kimin Haberi

özka inşaat kimin

Esat Özkazanç kimdir?

Esat Özkazanç, Ankara doğumlu. İlk ve ortaokulu İzmit’te okuduktan sonra İstanbul’a taşınan Esat Özkazanç, liseyi Haydarpaşa Erkek Lisesi’nde okuduktan sonra bazı olaylar sebebiyle bıraktı. 


Ardından Lise eğitimimi Şişli Motor Meslek Lisesi’nde tamamladı. İngiltere’de dil okudu. Üniversite eğitimini ise İşletme Fakültesi’ni okudu. 


Suudi Arabistan’da çalıştıktan sonra Amerika’da mastır yaptı. Burada Aorter endüstride bir müddet çalıştı. Daha sonra TEKFEN’e geçti. 


2000 yılında Özka İnşaat A.Ş.’yi ayında kurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne işler yapmaya başladı. 


Esat Özkazanç, kendisi ile yapılan bir röportajda "Referanslarımız oldukça iş bünyemizi geliştirdik ve Karayolları, DSİ, Ulaştırma Bakanlığı gibi kamu kuruluşlarının ihale işlerini tamamladıktan sonra özel büyük şirketlere işler yapmaya başladık ve de bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi. 


Özka İnşaat

Özka İnşaat, yapı projelerinde 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan saygın proje yöneticileri, mühendisler...