18 / 05 / 2024

Özka Nakliye iletişim

Özka Nakliye iletişim

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Topaloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramis Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Kağıthane'de kuruldu.

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Hafızoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Alwajieh İnşaat Emlak Nakliye Gıda Tekstil Mobilya İthalat İhracat Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alwajieh İnşaat Emlak Nakliye Gıda Tekstil Mobilya İthalat İhracat Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Abdullah Alsebaeı tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Fatih, Kemal Paşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Özka Nakliye iletişim Haberi

Özka Nakliye iletişim

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.


Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İnşaat işleri ile ilgili fabrika ve diğer tesisler kurmak, ....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: ESENTEPE MAH.2850.SK.KAT:3/40A...