16 / 05 / 2024

Özkan Çetin

Özkan Çetin

Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çetin, Özkan Çetin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

N Yönetim Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limid Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Yönetim Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limid Ticaret Limited Şirketi Özkan Çetin ve Murat Tumpçu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Statkraft, Siirt Çetin HES projesini satışa çıkaracak!

Enerji devi Statkraft, Siirt’te Botan çayı üzerine inşaa etmekte olduğu Çetin Hidroelektrik Santrali’ni satmak istiyor. Statkraft inşaatı devam eden santrali, bulunduğu bölgede artan gerilim nedeniyle satmak istediklerini bildirdi.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Soner Çetin'den Çukurovalı kadınlara emekli evleri uyarısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde emekli kadınlara "Emekli evlerine sahip çıkın, buraları sadece erkekler için yapmıyoruz" diye seslendi. Çetin, üniversiteli işsizler ile Çukurovalılar için yeni müjdeler ve haberler verdi.

Halis Toprak, Özlem Özkan'a miras bıraktı mı?

İşadamı Halis Toprak'ın vasiyetnamesine SABAH ulaştı. Halis Ağa, kendisinden 39 yaş küçük eşi Özlem Özkan'a evlenirken yurt dışındaki gayrimenkullerinin yarısını vermiş boşanırken vazgeçmiş.

Davut Çetin: Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamı taşınmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamının taşınması gerektiğini söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yılın ilk meclis toplantısında Başkan Davut Çetin'den ilginç bir öneri geldi.

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.

Hayati Özkan: Amasya için yatırımlarımız 2016'da da sürecek!

Özkan: "2016 yılında da Amasya’da yatırımlar hızla devam edecek. Tüm il geneli hiçbir ayrıma tabi olmadan hizmetlerden eşit biçimde yararlanacaktır. " şeklinde konuştu.

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

Siirt Çetin HES Enerji projesinde çalışmalar durdu!

Siirt'te 1 milyar dolar ile Çetin HES Enerji Projesi yatırımı bulunan Norveç firmasına ait Statkraft Enerji AŞ.'nin çalışmaları durduruldu. Barajda taşeron firma bünyesinde çalıştırılan yaklaşık 900 işçi ücretli izne gönderildiği belirtildi.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Özkan Çetin Haberi

Özkan Çetin

Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çetin, Özkan Çetin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...