17 / 05 / 2024

Özkan Eker fikirtepe platformu

Özkan Eker fikirtepe platformu

Fikirtepe’de proje üreten müteahhitler, bölgedeki dönüşümün hızlanması için el birliği yaptı. Kurulacak komisyonlar hak sahiplerinin mağduriyetini önlemek için çalışacak..

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Fikirtepe'nin yüzde 90'ı boşaldı!

Kadıköy'de Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını ve bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini dile getirdi.

Fikirtepe'de bir yıl içinde inşaatlar yükselecek!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepede bir yıl içinde kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe'de kaba inşaatlar 1 yıl içerisinde başlayacak!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını, bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe 2 ay içinde tamamen boşalacak!

Fikirtepe’de inşaatlar başlarken, bölgenin yüzde 90’ı boşaltıldı. Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Eker, gayrimeşru kullanımları işaret ederek, “Bu konuda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışması var” dedi.

Fikirtepe'de 1 yıl içinde kaba inşaatlar yükselecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla bölgenin 1 - 2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor. Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker açıklama yaptı.

Fikirtepe'nin yüzde 90'ı boşaldı!

Özkan Eker:"135 hektarlık bu kentsel dönüşüm alanında kamu-özel işbirliğiyle yaklaşık 5 milyar dolarlık proje yürütülüyor. Proje bitince Fikirtepe'de değer artışı yüzde 500 olacak" dedi. Bölgenin 1-2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm için örgütleniyor!

Fikirtepe'de proje geliştiren müteahhitler, bölgede dönüşümün hızlanması için platform kurdu. 10 firmanın katıldığı platformun başkanlığını ise Emay İnşaat'ın CEO'su Özkan Eker üstlendi.

Borova Yapı Fikirtepe'de karma konut projesi için arsa aldı!

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş, Fikirtepe Merdivenköy Mahallesi'nde rezidans, ticaret ve sosyal tesis alanlarının yer alacağı karma konut projesi için arsa satın aldı. Projenin inşaat alanı yaklaşık 15 bin metrekare olacak.

Evinpark Rezidans Safir ve Platin Fikirtepe'de yükseliyor!

Sefa İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin adıyla 2 yeni projeye hazırlanıyor...

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe Projesi fiyatları! 580 bin dolara!

Selimoğlu Fikirtepe Projesi fiyatları belirlendi. 160 metrekarelik 3+1'ler 580 bin dolar, 240 metrekarelik 3+1'ler 950 bin dolara satılıyor...

Selimoğlu Group Fikirtepe'de 580 bin dolara! Ön talep toplanıyor!

Selimoğlu Group Fikirtepe Projesi'nde 580 bin dolara 160 metrekare 3+1 daireler satışa sunuluyor. Selimoğlu Group İnşaat Fikirtepe için ön talep topluyor...

Özkan Eker fikirtepe platformu Haberi

Özkan Eker fikirtepe platformu

Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesinde proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması içir elbirliği yaptı. Mart ayı başında Ankara’ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir araya gelen müteahhitler, sorunların en ince detayına kadar tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulmasını sağlamak için yeni bir platform oluşturdu. Ankara’dan sonra İstanbul Kadıköy Kozyatağı Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen ikinci toplantıda Fikirtepe’nin problemlerinin çözümüne katkı sağlamak ve yaklaşık 200 bin insanın yaşayacağı dönüşüm bölgesinin sağlıklı bir yaşam alanına dönüşmesi için ortak karar alan müteahhitler, bu kapsamda görev dağılımı yaptı. 


SAĞLIKLI İLETİŞİM 


Teknik Yapı, Nuhoğlu, Emay İnşaat, Vartaş, Anka, SRP Yapı, Haldız, Selka-NSK, Baysaş inşaat firmalarının katılımıyla ve diğer Fikirtepe müteahhitlerinin desteğiyle kurulan platform çatısı altında kurulacak komisyonlar, bölgedeki hak sahiplerinin mağduriyetini engellemek, yatırımcının ve yapı...