25 / 07 / 2024

Özkan Eker kimdir

Özkan Eker kimdir

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepede bir yıl içinde kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Fikirtepe'de 1 yıl içinde kaba inşaatlar yükselecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla bölgenin 1 - 2 ay içerisinde tamamen terk edilmesi öngörülüyor. Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker açıklama yaptı.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Fikirtepe'nin yüzde 90'ı boşaldı!

Kadıköy'de Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını ve bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini dile getirdi.

Özkan Eker kimdir Haberi

Özkan Eker kimdir

Kadıköy'de 5 yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe, Dumlupınar, Merpenköy ve Eğitim mahallerinde toplamda 57 adalık alanda yürütülen dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve sorunların çözülmesi için oluşturulan platformun sözcüsü Özkan Ekeı; toplamda 57 yapı adasının 15'inde yüzde 100 anlaşma sağlandığını ve bunların hepsinde çalışmaların başladığını dile getiren Eker, 32 adada ise hak sahiplerinin 3'te 2'siyle anlaşma sağladıklarını söyledi. Eker, bu 32 adanın 22'sinde hak sahiplerinin yüzde 90'ıyla anlaştıklarını, 6'sında anlaşma oranının yüzde 8069,4'ünde ise yüzde 70-79 arasında olduğunu anlattı. "Yalnızca müteahhitlerin değil, buradaki vatandaşlarımızın sorununun çözümü için bir araya geldik" diyen Eker, kısa süre önce kurulan platformun 20'ye yakın uzlaşma toplantısı yaptığını ifade etti. Eker, çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yürüttüklerini kaydederek, "Kadıköy'ün merkezi...