02 / 05 / 2024

Özkan Gülkaynak kitabı

Özkan Gülkaynak kitabı

Kayıtsız III adlı teknesiyle dünya turu yapan ve gittiği ülkelerde 'Crazy Turk' lakabı takılan İzmirli denizci Özkan Gülkaynak'ın 2.5 yılda hazırladığı ikinci kitabı, 'Türkiye'nin Karadeniz'i' baskıya verildi.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Makinnova Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinnova Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Günay tarafından kuruldu.

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Artemin Yapı İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemin Yapı İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özkan tarafından kuruldu.

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Budak ve Özkan Budak ortaklığında kuruldu.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Özkan Gülkaynak kitabı Haberi

Özkan Gülkaynak kitabı

Karadeniz kıyılarına mavi yolculuk imkanı getirecek olan kitap yakında satışa sunulacak. Özkan Gülkaynak, Türkiye'de bir ilk olacak 350 sayfalık kitabında, 150'den fazla karakalem çizimi ve 500'e yakın renkli fotoğraf bulunacağını belirterek, ''Dünyada mevcut en kapsamlı, Türkiye'de ise tek klavuz kitabı olacak. Kitabın amacı, bilinmeyen, korkulan ve ihmal edilen Karadeniz sahillerini amatör denizciliğe açmak, o yörenin de ayrı bir tad olduğu farkındalığını amatör camiada yaratmak''...