27 / 07 / 2024

Özkan Gültekin İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü

Özkan Gültekin İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü

İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü Özkan Gültekin, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Avrupa Yakası Teknik Müdür Yardımcısı’ydı. Peki Özkan Gültekin kimdir? İşte cevabı…

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Kanal İstanbul projesi meclis gündeminde!

DP Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Uysal, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Gültekin Pera'da lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!

Gültekin Pera projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gültekin GYO imzasını taşıyan proje İzmir’in gözde lokasyonu olan Ulukent’te hayata geçiriliyor.   

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Musa Gültekin, Hayrettin Koç ve Celalettin Öztürk ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Özkan Gültekin İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü Haberi

Özkan Gültekin İstanbul Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürü

Özkan Gültekin kimdir?


Özkan Gültekin , 1971 yılında İstanbul- Fatih’de doğdu. Orta öğrenimini İstanbul’da bitiren Gültekin, İ.Ü. Orman  Fakültesi, Orman Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimini tamamlayarak, 1993 yılında mezun oldu. 1993 yılında İ.Ü. Fen Bölümleri Enstitüsünde Yüksek lisansına başladı. 1995 yılında “Havza Uzmanı” Orman Yüksek Mühendisi ünvanı alarak yüksek Lisans öğrenimi tamamladı.


1996-1998 yıllarında Adalet Bakanlığında görev yapan Gültekin, 1998 yılının Ekim ayında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Teknik eleman olarak atandı, aynı müdürlükte sırasıyla, Levazım Şefliği, Eminönü Bölge Şefliği, Bakım İhale Şefliğinde Teknik Eleman olarak çalıştı.


Mayıs 2004 yılında Bakım İhale Şefi oldu. Haziran 2007 yılında İstanbul Anadolu yakası (Üsküdar-Ümraniye- Beykoz Şile) bölgelerinde Teknik Müdür yardımcısı olarak, Ekim 2009 yılından itibarende  İstanbul Avrupa Yakası (Beyoğlu –Şişli-Beşiktaş- Sarıyer) bölgelerinde Teknik Müdür Yardımcısı...