19 / 05 / 2024

Özkan Küçük

Özkan Küçük

Ünlem İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Günal, Özkan Küçük tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan tarafından kuruldu.

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Özkan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Projelab Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projelab Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Gökhan Özkan ve Muhammet Furkan Tekeci ortaklığın tarafından kuruldu.

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ömer Özkan Kurt tarafından kuruldu.

Özkan Küçük Haberi

Özkan Küçük

Ünlem İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Günal, Özkan Küçük tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Ünlem İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,almak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Kamu ve özel sektöre ait tüm yapılar için güçlendirme,tadilat işlerini yapmak.Deprem risk-analiz raporları düzenlemek;bunun için gerekli laboratuarları ve tesisleri kurmak,işletmek.Kentsel dönüşüm projeleri hazırlamak,bunun için gerekli izinleri almak ve kentsel dönüşüm çerçevesinde binalar inşa etmek. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,...