02 / 07 / 2024

Özkan Paşaalioğlu

Özkan Paşaalioğlu

Makintech Makine ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Paşaalioğlu, Şükrü Barutçu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Güngör Paşaalioğlu ve Engin Paşaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi kuruldu!

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Yılmaz tarafından kuruldu.

Enbiosis Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Enbiosis Biyoteknoloji Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Ufuk Nalbantoğlu ve Zafer Yasir Yılmaz tarafından kuruldu.

Özkan Paşaalioğlu Haberi

Özkan Paşaalioğlu

Makintech Makine ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Paşaalioğlu, Şükrü Barutçu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu.Makintech Makine ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Makintech Makine ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Raci Caddesi,...